Kampen mot monstret

Om min väg för att blir frisk och fri från hetsätningsstörningen och de destruktiva tankarna kring mat och ätande som sjukdomen för med sig.

Bloggar jag följer

Det finns vissa bloggar jag mer än gärna läser, ibland för inspiration, ibland för att ta del av andra som också kämpar för att på ett sätt inte känna mig så ensam.

Johanna Arogén – föreläsare och som driver onlinemagazinet Livskick.

Elina Sundström – författare till boken ”Hälsohets”, frilandsjournalist och yogalärare.

Beating eating dissorders – är en engelskspråkig sida med blogginlägg från en rad olika människor som alla kämpar för att bli friska & fria.

Sofias blogg – en tjej som skriver mycket utifrån egna erfarenheter av bl a ätstörningar, Emotionellt instabil personlighetsstörning och självskadebeteende.

Frisk & Fris blogg – information kring vad som händer inom Frisk & Fri men också i samhället i stort gällande ätstörningar.

Jenny Larsson – bloggare via livskick om ätstörningar, att vara frisk och fri samt upplevelsen av att vara gravid/mamma med en ätstörning (Jenny är numera frisk och aktiv i Frisk & Fri).

Johanna Ahlsten – bloggare via livskick som bloggar om återhämtning och har mer eller mindre förklarat krig mot den eskalerande hälsohetsen i samhället.

Recovery warriors – ytterligare en engelskspråkig blogg kring kroppen och tillfrisknandets väg från ätstörningar, inlägg skrivna av olika människor.

student-849825_1920

Bild: pixabay

Annonser

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 17 andra följare

Follow Kampen mot monstret on WordPress.com

Arkiv

Kategorier

Kontakt:

kampenmotmonstret@gmail.com
%d bloggare gillar detta: